g-LYFT 2021 blir g-LYFT 2022 pga covid-19

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Hej allihop,

Ett ”vanligt år” hade vi varit i full gång med förberedelserna inför kranseminariet – g-Lyft. Den tiden på året då vi brukar få träffa både utställare och deltagare för erfarenhets-utbyte och information. Årets höjdpunkt! Men det är återigen inte ett vanligt år.
När vi tvingades ställa in g-Lyft 2020 så hoppades vi allt skulle bli som vanligt igen 2021:
-Med laddade föreläsare som inte säger –”Jag kommer om jag kan och får…”
-När vi kunnat förbereda oss i god tid – det är ju mycket som ska vara på plats

Det går inte att komma ifrån att seminariet i grund och botten bygger på just det fysiska mötet där alla oavsett yrkesroll otvunget och lättsamt kan utbyta erfarenheter och utvecklas. Seminariet är välbesökt och det gör att avstånden mellan oss på föreläsningar och i utställningen är alldeles för små. Det blir så när man träffas och trivs tillsammans. De lättnader i restriktionerna som kom i dagarna och de som aviserats utgör tyvärr mer ett ljus i tunneln än en praktisk lösning för årets seminarie.

För att i någon mån ersätta seminariet 2020 så sjösatte vi med hjälp av entusiastiska kunder en gammal idé. Vi genomförde ett förstörande prov med en tornkran. En aktivitet som kunde genomföras pandemisäkert utomhus. Det blev en urladdning och ett evenemang som gav eko i kransverige och faktiskt även utanför landets gränser. I år har vi inget liknande evenemang så vi får hänvisa till den film vi har på hemsidan.

Som ni förstår så har vi tvingats besluta att inte heller genomföra g-LYFT 2021 ☹. Vi får bita ihop och siktar på g-LYFT 2022. Planen är att köra g-LYFT igen under oktober, 2022!

Välkomna säger vi redan nu!

Thomas Krüger

Seminarieansvarig

Se länk nedan